MU Group |MU Football Team vandt High-tech Cup

12

Kl. 15.00 den 8. januar blev finalen i High-tech Cup af otte-mands fodboldkamp afviklet på Binjiang Shuiyun Parks fodboldbane, hvor MU Group spillede mod den hårde veteranfjende Huali Hydraulic.
Bad i vinterens varme solskin, atleterne galopperer på banen med fodbold i tåen, der springer og ruller.Sikke en varm scene! Inden for kun 5 minutter efter åbningen brugte MU Group det forreste frispark til at bryde det første mål;Spiller 86 udnyttede muligheden og gjorde det til 2-0 i de første 35 minutter med et skarpt skud fra en smal række.
Når man griber enhver pause-mulighed, skal den anden side ikke overgås, hvilket gør det til 2-1 lige i åbningen af ​​anden halvleg;I 54 minutter udnyttede spiller 86 kickball-muligheden til at score to gange, hvor stillingen blev udvidet til 3-1;Det andet hold indhentede og stillingen var straks 3-2.Resultatændringen testede ikke kun hver spillers fysiske styrke, men testede også alles psykologi, som var konkurrencen om konkurrenceånd.Vi fortsatte dog med at fastholde scorefordelen gennem rettidig ændring og koblingssamarbejde.
3 4

Da dommeren blæste i sidste fløjt, brød MU Group endelig andenpladsens magi.Ti år med at slibe et sværd, skaber vi endelig historie!Dagens park har været vidne til MU's herlighed, og dagens fodboldstadion tilhører MU-folk!
Inden da, efter fire runder med hård konkurrence i gruppespillet, gav MU-fodboldholdet ikke en tommelfinger i semifinalen og scorede først i begyndelsen;Efter at have været uafgjort 1:1, gik kampen endelig over til en hidtil uset 8 runder af straffesparkskonkurrence, og slog det modsatte med 7-6 i finalen.
5
MU fodboldholdet blev grundlagt i 2004, og fodboldforbundet blev etableret i 2012. Med mere end 20 medlemmer har gruppen deltaget i ligaen sponsoreret af Ningbo Football Association i mange år.Kampene er vidunderlige, og der sker fremskridt år efter år, og det har vundet tredjepladsen i High-tech Cup, tredje- og andenpladsen i Happy Cup.
Dette år falder også sammen med MU Groups 20 års jubilæum.Mesterskabet er ikke kun den bedste hyldest til 20 års jubilæet, men også et boost til "100 dages hårdt arbejde".Sejren vil komme for sent, men aldrig fraværende.De kæmpende MU-folk vil altid løbe på vejen for at vinde!
MU Group har altid lagt stor vægt på idrætskultur og kollegers sundhed, og går ind for "MU i sport".Foruden fodboldklub etablerer vi også basketballklub, badmintonklub, frisbeeklub, danseklub, løbeklub mv., der skaber gode betingelser for kollegaer til at ”leve over 102 år” med tilstrækkelig finansieringsgaranti og sundt organisatorisk system.